Nieuwstip/kopij

Stuur een mailtje of pak de telefoon!

Het enthousiaste team van het Westervoorts Nieuwsblad, en van het Duivens Nieuwsblad en het Zevenaars Nieuwsblad, woont in het gebied waarvoor we onze kranten maken. Maar dat betekent niet dat we alles weten. Daarvoor hebben we uw hulp nodig. Dus kom met uw nieuwstips, persberichten, fotosuggesties en andere dingen waarvan u vindt dat ze in de krant moeten. Heeft u iets te vieren of iets bijzonders meegemaakt, stuur een mailtje naar redactie@westervoortsnieuwsblad.nl of pak de telefoon: 0316 – 280 682.

 

Onze deadline

Wij proberen zoveel mogelijk aangeleverde kopij te plaatsen. Daarbij heeft kopij uit Westervoort voorrang op kopij van buiten de gemeente Westervoort. Het Westervoorts Nieuwsblad verschijnt tweewekelijks, in de even weken. Zorg daarom dat wij uw kopij uiterlijk de woensdag voor verschijning van de nieuwe krant binnen hebben.

 

Foto’s

Foto’s ontvangen we graag, maar het liefst wel onbewerkt en niet verkleind. U kunt foto’s mailen naar redactie@westervoortsnieuwsblad.nl. Zitten er rechten op een foto (copyright), vermeld dit dan duidelijk (want anders komen wij in de problemen).

 

Heeft u vragen/opmerkingen over het aanleveren van kopij en/of foto’s? Bel dan even naar 0316 – 280 682.